Alla inlägg den 31 mars 2016

Av michaelaskrypin - 31 mars 2016 08:11


  

 Jag har många i min omgivning som åker titt som tätt till Ullared och av allt man hört dem berätta så har man ju blivit väldigt nyfiken och känt en längtan att få komma dit och shoppa loss. Så äntligen i höstas fick jag för frågan från en kollega om jag ville följa med på en resa över dagen. Absolut sa jag, äntligen Ullared!!! 

Förväntningarna var stora när jag klev innan för dörrarna med min kundvagn som jag räknade med att fylla till bredden. 

Min känsla när jag gick ut genom dörrarna efter en dag på detta varuhus var: Aldrig mer!!!

Men det löftet höll jag inte, det jag dock höll var att jag lovade min svärmor och dotter att åka med dem till Ullared. Nu ordnades det en bussresa och det passade ju bra att åka nu när det är påsklov. 

Min dotter tog med sig en kompis och så de gick själva så möttes vi upp mellan åt och stämde av och åt lunch tillsammans. 

Jag var lite rädd att min dotter skulle fastna för detta enorm varuhus och få blodad tand och vilja åka tillbaka så snart som möjligt men icke! Hon och hennes kompis var inte alls så impade och förstår inte vad som är så speciellt med detta ställe. De kan tänka sig att åka tillbaka om några år. 

Tack söta tjejer för att ni är så kloka   

   

Kläderna är ingen vidare kvalité, lite felsydda, dåligt med storlekar. Det står att det ska finnas i storlekar xs-xxl, min man behöver xl men inga plagg jag tyckte var ok till honom fanns i xl. Dåligt! Dottern hittade inga kläder alls och jag hittade inget till sonen, var ute efter en vårjacka, hittade en som såg snygg ut men sen tittade jag närmare på den så var ärmarna super smala, var flera mammor som sa likadant. 

Inredningsprylar: Finns lite snyggt men inget som är värt att släpa hem. Mycket är inte alls min stil. Textiler lika så. Kikade på en matta till köket, ca 50 kr dyrare än på en butik på hemmaplan. 

Kosmetika/hudvård där är vissa grejer väldigt mycket billigare än i butiker på stan. Men duschcrémer och lotion kan man lika gärna köpa hemma på lågprisvaruhusen, samma priser. Men ansiktscrémer är bra mycket billigare,i alla fall vissa märken. Smink, de kända märkena är lite billigare men inte så det är värt att shoppa loss. 

Leksaker kan man fynda men mina barn är för stora för sånt. Hade räknat med att köpa lite fotbollsgrejer till sonen men det jag var ute efter hade de inte. Jo en grej men det kan man få hemma för samma pris och då ett känt märke. 

Hemelektronik: Där har jag ingen koll på priserna. Köpte en trådlös datormus till dottern, tog den billigaste som kostade 70 kr och hemma på en av elektronikkedjorna kostar den billigaste 79 kr.

Blommor: Inga speciella priser.

Resväskor: Svärmor är ute efter kabinväskor men de var billigare hemma i en butik. Ca 40 kr per väska. 


Gårdagens hiss: Jag hittade ett jättefint stort vitt fat, kan användas som fruktfat eller uppläggningsfat. 99 kr! Och billiga lunchen, 49 kr för en bakad potatis med massor av skagenröra och sallad. 


Gårdagens diss: Att jag inte kom hem med några kläder eller fotbollsgrejer.  


Jag ser gårdagen som en trevlig utflykt med trevligt sällskap, roligt hade vi! That´s it!


Jag vet att många inte delar mina tankar om detta varuhus men detta är mina reflektioner och jag tror inte de som handlar där tjänar så mycket mer pengar än vad jag gör när jag handlar i butikerna hemma. Man får även räkna med hur länge grejerna håller och räkna med utlägg för bensin och boende mm



Nu önskar jag er en fin torsdag! Själv är jag ledig och ska plugga och städa. 


Kram





Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Här har ni en 35-årig tjej som älskar matlagning, bakning, resor, träning och hälsa. Men först och främst lägger jag min tid på min underbara familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<<
Mars 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards