Alla inlägg den 21 maj 2016

Av michaelaskrypin - 21 maj 2016 07:01

God morgon vänner!


Lördag morgon, kl. är 7 och jag känner att jag måste skriva av mig lite, är lite rastlös. Barnen sover, tur det för det blev sent igår. Har precis hällt upp en kopp kaffe och bläddat igenom tidningen lite snabbt. 

Solen skiner och det är underbara dofter ute av syrénknoppar som spricker, älskart!


Ni kanske undrar vad min rubrik handlar om, det ska jag tala om för er. Denna vecka har inneburit några besvikelser.För er kanske helt oförstårliga men för mig rätt stora. Det är inget i stil med på "liv och död", kan vara viktigta och stora ändå. 

  1. DIF spelar hemma mot KFF och förlorar med 3-0, vad händer???? Visst jag bor i Kalmar men den här familjen är Djurgårdare! 
  2. Andra DIF besvikelsen denna vecka, de har flyttat en hemmamatch som vi skulle se när vi är i Sthlm i sommar. Sjukt trist, barnen har sett fram emot detta så mycket att få se dem spela på sin hemmaplan. Men det går väl fler tåg....
  3. Igår åkte IFK Kalmar till Sundsvall, räknade verkligen med att de skulle åka hem med 3 poäng, men icke. De förlorade med 3-2. Fick inte bästa förutsättningarna då flyget från Stockholm till Sundsvall var inställt så de fick sätta sig i en buss ca 35 mil. Matchen blev framflyttad från 19.30-20.30 Känner med hela laget   
  4. Den här veckan har inte inneburit så mycket träning, endast 3 pass. Men hey veckan är inte slut än, räknar med ett pass idag och kanske 2 imorgon. Det är min vision sen får vi se vad det blir.
  5. Dottern har åkt på en förkylning, jätte tråkigt och jobbigt för henne. Det gjorde att vi fick ställa in gårdagens middag hos vänner och idag får  hon inte spela match som hon skulle ha gjort.  Hoppas hon orkar komma ut lite idag och njuta av det fina vädret.
  6. Nu sista besvikelsen....Let's dance! Jag har har hejat på Bianca från dag 1. Elisa har också varit super duktig men Bianca har något speciellt. Kände rätt tidigt att dessa två kommer stå i finalen. Men när de ropar upp Elisa som vinnare blev jag ärligt talat super ledsen.....Bra kämpat Bianca och jag förstår om du är besviken men i mångas ögon är du en vinnare ändå!!! Ta vara på all kärlek du får från nära och kära. 

Nä men nu har jag nog fått med alla besvikelser haha


Vad bjuder denna dag på då? Jo förr lördagen fick jag ett ryck att göra om i rabatten på vår "tomt", idag fortsätter arbetet. Dessutom har våra nya utemöbler kommit så uteplatsen ska få sig lite omvårdnad och piffas till. 

Sen hoppas jag som sagt på motion och sen mys med mina barn. Hoppas också på att makens tåg från Sundsvall inte blir försenat så vi får lite kväll med mys tillsammans. 


Kram på er och ha en fin, fin lördag!



Presentation

Här har ni en 35-årig tjej som älskar matlagning, bakning, resor, träning och hälsa. Men först och främst lägger jag min tid på min underbara familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards