Alla inlägg den 23 maj 2016

Av michaelaskrypin - 23 maj 2016 16:58

Då var det måndag igen, den här dagen har bjudit på jobb och en massa solsken och värme, härligt!

Mina två små söta barn har dock varit hemma i sjuksängen idag, dottern var hemma i fredags också. Och idag låg även sonen pall. Någon konstig förkylning som går med halsont, snuva, huvudvärk och orkeslöshet. Hoppas de snart är på benen igen så de kan vara ute och njuta av det underbara vädret!


I lördags blev det mycket gjort på vår uteplats. Jag började med att gräva färdigt och förbereda för grässådd. När det var klart fixade jag till utemöblerna, blev jätte nöjd! 

Det har tillkommit ett skåp som jag satte på plats och gjorde ordning en ny plats för grillen och fixade fram lite krukor. Planterade lite, saknas fortfarande lite blommor/växter. 

Tidigare har vi haft blåa plastmöbler, men en stol gick sönder förra året så vi kände att det var ju ett täcken på att det är dags att införskaffa lite nytt. Så det blev ett set från Jysk med ett bord med glasskiva och 4 positionsstolar. Jätte sköna och snygga! 

Så här såg det ut innan makeovern, dock hade möblerna redan hamnat på tippen därför är det väldigt tomt. 

 

Nu har vi även köpt en låda som egentligen är till för att ha dynor i men vi har barnens uteleksaker i den samta alla fotbollar och tillbehör. Ser lite mer städat ut än att ha det i korgar som vi tidigare haft.


Och så här ser det ut nu:

 

Lite mer blommor, går på lila/blå och vitt i år. Alla delar av vår uteplats är inte med på bilderna.  Tex grillplatsen, där har jag hängt upp lite krukor på väggen som jag tror ska fyllas med kryddväxter. 


Så när maken kom hem i lördagskväll blev han super glad och nöjd när han såg vad jag hade pysslat med. Hela familjen trivs jättebra och tycker att vi inte kunde få det bättre.


Life is good! 


Nähä, nu väntar plugg! 


See you!


M

Presentation

Här har ni en 35-årig tjej som älskar matlagning, bakning, resor, träning och hälsa. Men först och främst lägger jag min tid på min underbara familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards