Alla inlägg under april 2016

Av michaelaskrypin - 2 april 2016 19:45

Måste kika in igen och dela med mig av mitt favorit recept på pasta. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är det ett hittepå recept.

Michaelas Kabanoss Pasta
2 pkt ICA Selektion smal kabanoss
1 paprika
1 gullök
1-2 vitlöksklyftor
1 ask champinjoner
Ca 3-4 dl vispgrädde
Valfri pasta.

Gör så här:
Börja koka pastan. Under tiden gör du såsen.
Skär kabanoss, champinjoner, paprika i bitar. Hacka löken. Fräs på detta i en stekpanna. Pressa ner vitlöken. När allt fräst på och blivit mjukt, häll på grädden och koka ihop. Häll av pasta vattnet och blanda sen ihop pastan med kabanoss såsen. Klart att servera. Det är gott med nymalen svartpeppar på toppen och parmesan.
Ett mustigt Italiensk rödvin till sitter fint!

Smaklig måltid!

Av michaelaskrypin - 2 april 2016 16:37

....och än är den inte slut!


Lyckades somna om idag efter att maken åkt iväg till Växjö på kurs, låg vaken ett tag men somnade till slut om och vaknade runt 8.30 av att mobilen ringde. Det var min mamma som var orolig för hon inte fått svar på sms som hon skickade igår, inte konstigt att hon inte fått svar då jag inte ens fått något av henne haha

Drog mig lite i sängen sen och myste med barnen, sen blev det frukost och ett avsnitt av Black Widows som började på TV3 i februari, såg bara första avsnittet och sen har jag typ glömt bort den serien. Men nu kommer jag ikapp via Play.

Sen slängde jag på mig lite jobbarkläder och gav mig ut i trädgåden och krattade ihop löv och grenar från vinterns stormar, fick ihop 7 sopsäckar!!! My god!! Skulle kanske ha sparat till en majbrasa   


Fick glass feeling så jag och barnen cyklade in till stan, satte oss på Ben & Jerry där barnen fick glass och jag tog en latte, vi satt ute i solskenet, underbart!!

Innan vi cyklade hem igen så fick barnen köpa sig lite lördagsgodis på Hemmakväll. Sen blir det godisförbud igen fram till Midsommar. 


Ikväll ska vi laga en underbart god pasta, enkel och snabb att laga. Ett recept som jag själv kommit på, vem vet det kanske finns nåt recept på samma men jag gjorde denna rätt en gång av sånt jag hade i kylen och det blev sååå gott! Sen dess gör jag den titt som tätt och det är min dotters favvo pastarätt.

Till det ska jag ta mig ett glas rött och sen ska jag bara njuta av en lugn och skön lördagkväll!


Söndag imorgon, en av mina bästa dagar   

Till dess, må väl!


Kram 

M


Av michaelaskrypin - 1 april 2016 18:17

Då var det fredag igen, kan inte påstå att jag haft en tuff vecka. Var ju ledig onsdag och torsdag.
Idag har barnen varit ensamma hemma, de är 12 och 9 år. De kommer väldigt bra överrens. När jag kom hem från jobbet hade de fixat med disken, vikt tvätt och gått ut med sopor. Då blir man stolt och glad ?

Hur ser helgen ut? Våra planer har ändrats lite. Maken ska på kurs hela helgen och tanken var att min kusin skulle ha kommit hit från Stockholm men hon hade dubbelbokat sig. Så nu har jag och barnen inga planer alls. Vi får ta dagarna som de kommer och hoppas på fint väder.

Ikväll är dottern på tjejkväll, maken på träning så det blir lite egen tid med sonen. Han har beställt hemmagjorda hamburgare så det får det bli.

Sen får denna fredagskväll tillbringas i soffan med att titta på Let's dance, kikar ni på det?

Ha en go och trevlig kväll!

Kram
M

Presentation

Här har ni en 35-årig tjej som älskar matlagning, bakning, resor, träning och hälsa. Men först och främst lägger jag min tid på min underbara familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards